Litteratur- og teatermenyer
I sommerhalvåret tilbyr vi
Peer Gynt-meny
Forrett
Fisketallerken med fjellørret, sik i potetlefse, stekt gjedde og flatbrød,, salat fra hagen
Hovedrett
Varmrøkt reinsdyrbiff
Elg karbonader
Kantarellsaus
Fylte bladbeter
Bakt småløk
Potetbåter med sitrontimian
Dessert
Safranis med kandisert tyttebær og Ro-settbakkels.
eller
Dagens bærdessert
Denne menyen kombineres gjerne med et besøk på Peer Gynt spelet!
Bjørnsonmeny
Bjørnsons skjønnhetssuppe m/wittenberger
Tallerken m/ mange små smaker fra Bjørnsons kjøkken og egne spesialiteter
Løvepudding(semule) og bærsaus
Undsetmeny
Karvekålsuppe med nybakt brød
Saltim bocca m/gnocchi (italiensk kalverett)
Panna cotta m/bær
Måltidene kombineres ofte med et besøk på Aulestad eller Bjerkebæk.
