Gårdsrestauranten

 

De lokale råvarene blir dyrka på gården og hos lokale produsenter, høsta i skogen og på fjellet og tilberedt av vertskapet. Det ferdige måltidet serveres av vertskapet som kan historien bak og gjerne formidler den til gjestene- nytes av gjestene i trivelige tømmerstuer. Se våre menyer her.

 

Kulturstua har spesialisert seg på servering av vilt og fisk, med vekt på tradisjonelle tilberedningsmetoder der Tor tar hånd om røyking og graving.

 

Gjestene setter også pris på Linas nybakte brød, og smakene og duftene fra hagens krydderurter. Kalv og lam serveres ofte i Bjørnson- og Undset-menyer.Vi lager mat ”fra kokegrop til komfyr”, dvs fra mange tidsepoker og kan dermed ha stor spennvidde i rettene. Mange forbinder maten vår med "Slowfood". Les mer om Slow-food her.

 

En 3-retters meny kan bestå av:Fisketallerken med hjemmebakt brød. Nyhakka hjortevilt med Tor saus, grønnsaker og ovnspoteter, Ro's bærkrum.

I sommerhalvåret tilbyr vi også:Bjørnsonmeny & Undsetmeny. Måltidene kombineres ofte med et besøk på Aulestad eller Bjerkebæk. Les mer her.

 

Små og intime i Spisestua, samt inntil 80 på Låven.Med mange til bords anbefaler vi ”Festbord fra skog og fjell”, dette kan godt kombineres med en forrett, og avrundes med en smakfull dessert. Se vår meny for detaljer. I et lite selskap vil en flere retters meny være et godt valg.