3-retters vårmeny
  • Karvekålsuppe

  • Smakstallerken med preg av vår

  • Rabarbradessert

Kulturmåltid med flere retters menyer

Kan legges opp i samarbeid med gjestene. Vi anbefaler gjerne gode viner og lokale ølsorter
til de ulike rettene.

Våre menyer

 

Kulturstua har spesialisert seg på servering av vilt og fisk, med vekt på tradisjonelle tilberedningsmetoder der Tor tar hånd om røyking og graving. Gjestene setter også pris på Linas nybakte brød, og smakene og duftene fra hagens krydderurter. Kalv og lam serveres ofte i Bjørnson- og Undset-menyer. Vi lager mat ”fra kokegrop til komfyr”, dvs fra mange tidsepoker og kan dermed ha stor spennvidde i rettene..

Festbord fra skog og fjell

Retter av lokalt vilt og fisk; varm- og kaldrøkt, gravet og stekt. Flere slags nylagede salater, dressinger, stuing og terter. Alt tilbehør følger med - også vårt spesialbakte krydderurtebrød. Dessert hører med, og vi baker gjerne kaker til festlige anledninger. 

Kan utvides med tradisjonelle juleretter.

Smakstallerken gjennom 2000 år
  • Sommer suppe med ville vekster og elgkraft

  • Tallerken laget som et tidshjul med smaker gjennom 2000 år

  • Bortgjemte bringeberter

Høstmeny
  • God fisketallerken

  • Varmrett elg eller hjort

  • Bringebær/molte -dessert

Utvidet meny
  • Due eller rype som forrett

  • Svinekamm marinert i øl stekt som i kokegrop

  • Hvilerett

ÅPNINGSTIDER

-Stengt-

Du finner oss nå på Toten

-

www.ditlevine.no

ADRESSE

  • Facebook Social Icon
FØLG OSS