1. Innledning

Vi i Kulturstua.no tar personvernet ditt på alvor. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger når du besøker vår nettside. Vennligst les nøye gjennom erklæringen for å forstå våre praksiser når det gjelder personvern og hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

 1. Informasjon vi samler inn

2.1 Personlig identifiserbar informasjon

Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon fra deg når du frivillig oppgir denne informasjonen, for eksempel når du kontakter oss via e-post. Denne informasjonen kan inkludere ditt fulle navn og e-postadresse.

2.2 Automatisk innsamlet informasjon

Vi kan også samle inn visse typer informasjon automatisk når du besøker nettsiden vår. Dette kan omfatte din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, henvisende nettsider, besøkstidspunkt og annen lignende informasjon.

 1. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

 • Å svare på henvendelser og spørsmål fra våre brukere.
 • Å forbedre og tilpasse nettsiden vår basert på tilbakemeldinger og behov fra brukerne.
 • Å sikre at nettsiden fungerer riktig og opprettholde en trygg nettbasert opplevelse.
 • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og beskytte våre rettigheter.

 1. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter for deres eget markedsføringsformål. Imidlertid kan vi dele din personlige informasjon med følgende parter i visse tilfeller:

 • Tredjeparts betalingsleverandører: Vi bruker pålitelige tredjeparts betalingsleverandører for å behandle betalinger når du gjennomfører kjøp på nettsiden vår. Disse betalingsleverandørene samler inn og behandler betalingsinformasjonen din på våre vegne i samsvar med deres egne personvernregler og retningslinjer.
 • Lovpålagt deling: Vi kan dele din personlige informasjon når det kreves av loven eller når vi mener at slik deling er nødvendig for å overholde juridiske prosesser eller offentlige myndigheters anmodninger.

 1. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi benytter bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din og opprettholde et sikkert miljø.

 1. Dine rettigheter

Som bruker av nettsiden vår har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Disse rettighetene inkluderer:

 • Rett til tilgang: Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.
 • Rett til retting: Hvis du oppdager at informasjonen vi har om deg er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å be om at vi retter opp disse opplysningene.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for de formålene de ble samlet inn for.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger når det er basert på berettiget interesse eller utføres for direkte markedsføring.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected]. Vi vil behandle dine henvendelser i samsvar med gjeldende personvernlover.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre personvernpraksiser. Eventuelle oppdateringer vil bli publisert på nettsiden vår, og endringsdatoen vil bli angitt øverst i erklæringen. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom personvernerklæringen jevnlig for å holde deg oppdatert om våre personvernpraksiser.

 1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på dine henvendelser så raskt som mulig.

Sist oppdatert: 9. juni 2023